DESPRE NOI

S.C. D&I Construct S.R.L., firma de proiectare si consultanta în domeniul constructiilor civile si industriale asigura calitate, promptitudine, profesionalism si seriozitate în realizarea tuturor proiectelor sale.Arhitectii si proiectantii nostri poseda o bogata experienta profesionala, putand oricand sa vina in ajutorul dumneavoastra cu sfaturi si sugestii profesioniste pentru a imbunatati calitatea constructiei.Scopul nostru este de a ne sprijini clientii in toate fazele investitiei - de la studiul de fezabilitate si concept pana la finalizare si dare in folosinta.

Specialistii nostri folosesc tehnologii moderne CAD (Computer Aided Design – design asistat de calculator), dar nu au fost complet inlaturate nici plansetele de lucru, fapt ce duce la o calitate sporita a lucrarilor elaborate, la termene de proiectare mai scurte. Totodata, tehnologia CAD permite operarea de modificari rapide in proiectele dumneavoastra, in functie de cerintele de adaptare ce pot aparea in faza proiect sau chiar de constructie.

Suntem o echipa tanara si entuziasta, pregatita sa raspunda cu profesionalism si seriozitate celor mai exigente cerinte ale beneficiarilor.


Realizam proiecte de calitate, respectand cu strictete toate normele in vigoare.

Domenii de activitate

Proiectare arhitectura, structura de rezistenta, instalatii termice, sanitare, electrice etc.
Proiectare constructii civile si industriale.

Tehnici moderne de proiectare. Arhitecti si ingineri cu experienta.

0741 194 446
office@doljconstruct.ro
Str. Vasile Conta, nr. 6, Craiova, Dolj