DESPRE NOI

S.C. D&I Construct S.R.L., firma de proiectare si consultanta în domeniul constructiilor civile si industriale asigura calitate, promptitudine, profesionalism si seriozitate în realizarea tuturor proiectelor sale.

Arhitectii si proiectantii nostri poseda o bogata experienta profesionala, putand oricand sa vina in ajutorul dumneavoastra cu sfaturi si sugestii profesioniste pentru a imbunatati calitatea constructiei.

Scopul nostru este de a ne sprijini clientii in toate fazele investitiei – de la studiul de fezabilitate si concept pana la finalizare si dare in folosinta.Specialistii nostri folosesc tehnologii moderne CAD (Computer Aided Design – design asistat de calculator), dar nu au fost complet inlaturate nici plansetele de lucru, fapt ce duce la o calitate sporita a lucrarilor elaborate, la termene de proiectare mai scurte. Totodata, tehnologia CAD permite operarea de modificari rapide in proiectele dumneavoastra, in functie de cerintele de adaptare ce pot aparea in faza proiect sau chiar de constructie.

Suntem o echipa tanara si entuziasta, pregatita sa raspunda cu profesionalism si seriozitate celor mai exigente cerinte ale beneficiarilor.


Realizam proiecte de calitate, respectand cu strictete toate normele in vigoare.


Awards

100+

Projects

340+

Year of Experience

30+

Get Ease With Us

It is a long established fact that a reader will be distracted by

the readable content. It is a long established fact that a reader will be distracted

by the readable content.

Skilled Teams

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available,
but the majority have suffered alteration.

John Deo

Very Dedicated and Smart Worker

John Deo

Very Dedicated and Smart Worker

John Deo

Very Dedicated and Smart Worker